Agerskov-pigerne måtte desværre se sig besejret i mandagens kamp

Foto: Agerskov Sogns UF.
Profilbillede
dato

Hjordkær UIF og Agerskov Sogns UF stod over for hinanden på Hjordkær Stadion i dagens fodboldkamp. Det blev en spændende kamp, hvor hjemmeholdet desværre trak det længste strå og vandt med 3-1.

Holdleder, Sara Just Hansen, beskrev kampen som en sportslig kamp mod en jævnbyrdig modstander og med en fair dommer. Hun roste sit holds solide præstation i første halvleg:

“En god, sportslig kamp, mod lige modstander og med god fair dommer. En solid 1. halvleg fra vores side, her fører vi 1-0. Vi mister dog en smule mod da de udligner til 1-1, men vender stærkt tilbage og kæmper til det sidste. Vi taber dog med to mål mere.”

Hvad skal der forbedres til fremtidige kampe?

“Til næste gang skal vi have højere intensitetsniveau fra alle spillere. Alle skal simpelthen være klar og yde 110% - lidt mere end man kan, som vi plejer at sige. Vigtigst af alt så skal vi have det sjovt!”

Sara fremhævede også en af hendes spillere, Maria Bøndergård, som dagens spiller. Hun beskrev hende som en "allround"-spiller, og glæder sig tilmed over en ny debutant:

“Dagens spiller der skal fremhæves er ingen tvivl Maria Bøndergård, der er vores "allround" tøs. Hun dækker banen med hendes finter, løb og kommunikation. I dag hørte vi endda en mod spiller råbe "Åh nej, nu kommer hende den hurtige ind igen". Hun skal have ros for sin præstation på midtbanepositionen og højre kant.”

“Derudover spiller Katrine Andersen sin debutkamp i klubben. Det er vi selvfølgelig glade for, og ser frem til mange flere kampe med hende.”

Næste kamp for Agerskov Sogns UF er mandag 9. oktober, hvor de skal møde Lundtoft IF på Agerskov SU's Anlæg. Der er kampstart kl. 18:15.

Kampens resultat: 3-1 til Hjordkær UIF (1)
Række: Kvinder C3 7-mands

Kilde: Holdleder Sara Just Hansen, Agerskov S - Kvinder C3 7-mands